Razvoj programske opreme in svetovanje

... od leta 2003 ...

Izkušnje, predanost in strast

Dobrodošli v VB-Informatiki – vašem zanesljivem partnerju za napredne IT rešitve že od leta 2003. Z bogatimi izkušnjami in nenehno zavezanostjo inovacijam smo soustvarjali nekaj najbolj prelomnih spletnih aplikacij v Sloveniji. Osredotočeni na razvoj poslovnih aplikacij in njihovo integracijo ponujamo rešitve, ki poganjajo uspeh in rast številnih podjetij. Vaš uspeh je naše poslanstvo.

Naše storitve

Rešitve v oblaku za vinske kleti (EVINAR)

Nudimo rešitev v oblaku za vinogradniški sektor, ki ponuja inovativne funkcije upravljanja vinogradov in kleti. Omogoča izboljšanje proizvodnih procesov, dvig kakovosti in dvig operativne učinkovitosti. Stopite v naslednjo generacijo upravljanja vinarstva z našo najsodobnejšo tehnologijo v oblaku.

Svetovanje in Arhitektura

Z obsežnim poznavanjem najnovejših tehnoloških smernic in agilnih metodologij oblikujemo rešitve, ki ne samo revitalizirajo vaše sisteme, ampak jim nudijo tudi možnost za rast, zanesljivost in nemoteno delovanje. Naša zaveza je uresničevanje vaše vizije uspeha in zagotavljanje, da ostanete korak naprej pred konkurenco v dinamičnem digitalnem okolju. Ponudimo lahko implementacijo celovite rešitev kot tudi strokovno svetovanje vaši lastni razvojni ekipi.

Digitalna preobrazba

Lahko vam pomagamo na preobrazbeni poti modernizacije in integracije najnaprednejših tehnologij v vaše podjetje. Naša strategija zajema celovito vključitev digitalnih rešitev v vsak segment vašega podjetja, kar omogoča temeljito prenovo poslovnih procesov in izboljšanje vrednosti, ki jo nudimo vašim strankam.

Integracija Strojne opreme

Vašo programsko opremo lahko povežemo z vrsto komponent strojne opreme - proizvodnimi stroji, tehtnicami, terminali, laboratorijsko opremo, RFID in NFC karticami, različnimi senzorji in napravami IoT - da omogočimo neprekinjeno avtomatizacijo in nadzor. Naš cilj je olajšati brezhibno sinergijo med vašimi stroji in informacijskimi sistemi za pametnejši in povezan potek dela.

Integracija Poslovnih aplikacij

ERP sisteme strokovno povezujemo s spektrom poslovnih platform – od rešitev e-trgovine in orodij za izboljšanje prodaje do aplikacij po meri in sistemov CRM. Naše rešitve, prilagojene za dvig toka informacij in avtomatizacijo poslovnih procesov, so zasnovane tako, da povečajo učinkovitost in povečajo optimizacijo stroškov za vaše podjetje.

Razvoj programske opreme po meri

Poleg povezovanja ERP sistemov s poslovnimi aplikacijami in integracije različnih strojnih naprav ponujamo razvoj programske opreme po meri, prilagojen vašim edinstvenim operativnim potrebam. Naše rešitve po meri so natančno oblikovane tako, da se brezhibno integrirajo z vašim poslovnim ekosistemom, izboljšajo funkcionalnost, racionalizirajo poteke dela in spodbujajo inovacije, ki vam zagotavljajo konkurenčno prednost.

Zakaj izbrati nas?

Naša zaveza je, da izpolnimo vaše poslovne zahteve z vrhunskimi tehnološkimi inovacijami in poglobljenim strokovnim znanjem. Pridružite se vrstam zadovoljnih strank, ki so z našo pomočjo preoblikovale svoje poslovanje.

Pišite nam še danes in sodelujmo pri oblikovanju rešitev, ki bodo vaše podjetje popeljale v prihodnost.